Kısa Kısa...


- Mathieu Kassovitz'in Vin Diesel'le film çekiyor olması bizi biraz hayal kırıklığına uğratmıştı. Aynı hayal kırıklığını Kassovitz de yaşamış. Genç fransız yönetmen "Babylon AD, hayalimdeki projeydi. Ama yapımcı şirket Fox hayallerimi yok etti. Bu filme gitmemenizi öneriyorum" sözleriyle kızgınlığını dile getirdi.

- Jim Carrey'nin bu sonbaharda vizyona girecek "Yes Man"den sonraki filmi de belli oldu. Carrey, "I Love You Phillip Morris" isimli filmde, hücre arkadaşına aşık olan bir gay mahkumu canlandıracak. Carrey'ye Ewan McGregor eşlik ederken filmin gerçek bir hikayeden alınmış olması da merak uyandırıyor.

-Buffy The Vampire Slayer'ın yapımcısı Joss Whedon, serinin animatif bir dizi olarak devam etmesi için ünlü çizer Jeph Loeb ile çalışmalara başladı.

-Juno'nun yönetmeni Jason Reitman'ın yeni projesi "Up in the Air" isimli romanın sinema uyarlaması. Bir milyon uçuş milini tamamlamaya çalışan bir satış temsilcisinin hayatını anlatan filmin başrol oyuncusu George Clooney olacak.

-Facebook'un kuruluş hikayesi film oluyor. Proje üzerinde çalışan yönetmen ise Aaron Sorkin.

-Her kısa kısa haber turumuzda Tarantino'nun yeni filmi "Inglorious Bastards" ile bir bilgi vermek alışkanlık oldu. Filmde Nazi subaylarını oynayacak isimleri başarılı alman oyuncuların arasından seçmeye başlayan Tarantino'nun ilk seçimi Daniel Brühl oldu.


-Zucker kardeşlerin Michael Moore'la dalga geçmeye çalıştıkları "An American Carol" herkesten büyük tepki aldı. Filmde yer alan Jon Voight'un "Super Babies" ve "Bratz" gibi kötü filmlerin ardından bu filmde de oynaması usta oyuncunun kariyerinin yerlerde süründüğünü gösteriyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement