Kısa Kısa...


- Oliver Stone'un Bush'u anlattığı W.'sunun posterleri çok başarılı.

- Bilimkurgu edebiyatının müstesna yazarlarından Robert Heinlein'ın önemli romanlarından "The Unpleasant Profession of Jonathan Hoag", Alex Proyas tarafından sinemaya aktarılıyor. Umarız Heinlein'ın bir diğer uyarlaması Starship Troopers gibi şirazesinden iyice kaymış bir uyarlama olmaz.

- Ron Howard, çok başarılı bir tiyatro oyunu olan Frost/Nixon'ı sinemaya taşıdı. Oyunda rol alan Michael Sheen ve Frank Langella aynı karakterleri sinemada da canlandıracak. Oyun, Richar Nixon'ın Watergate skandalı patlak verdikten sonra İngiliz Talk- show sunucusu David Frost'la yaptıkları seri röportajın sahne arkasını anlatıyor.

- Heath Ledger, Dark Knight'ı çok beğenmiş ve gişe başarısından da çok mutluymuş. Hayır delirmedik, Colorado'lu bir medyumun tüm ABD basınında yer alan açıklamalarını sizlere taşıyoruz sadece. Medyumun iddiasına göre Ledger, başka bir ruhla konuşurken araya girmiş ve 3 saat boyunca bomba açıklamalar yapmış. Ledger, kızı Matilda'yı da çok özlemiş.



- Martin Scorsese, HBO için senaryosunu da "The Sopranos"un ekibinin yazdığı bir dizi üzerinde çalışıyor. Ayrıntılar henüz netlik kazanmadı. Scorsese'nin Leonardo DiCaprio ile çektiği Shutter Island'ın ise şu anda post-prodüksiyonda son rötüşları yapılıyor.

- Bill Murray, uçaktan paraşütle atladı. İnanmadınız mı? Gözlerinizle görün:

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement