Kısa Kısa...


- Dizilerini pek sevemesek de Joss Whedon internette iyi iş çıkarmış. Romantik kötü Dr.Horrible'ın hikayesinin tamamını bu linkten izleyebilirsiniz: http://drhorrible.com/index.html (Not: Yapım 15-20 Temmuz arasında nette yayınlanacak. Yani bu haberi pazartesi sabahı okuyorsanız, izleyebilmek için bir kaç saatiniz kaldı)

- Darren Aronofsky, kariyerinin en ilginç kararlarından birine imza atmak üzere. Pi ve Requiem for a Dream ile bir auteur sinemacı olarak anılmaya başlayan yönetmen anlaşılan bu etiketten sıkılmış. Aronofsky'nin 2009 projeleri arasında Robocop'un yeni bölümü var.

- Batman: The Dark Knight ABD'de 4.366 sinemada birden gösterime girdi ve bu alanda bir rekor kırdı. (Eski rekor, 4.362 ile Pirates of the Caribbean: At World's End'e aitti) Ardından tarihin en iyi ilk gün hasılatını yaptı. Sinema tarihinin en iyi haftasonu açılışını yapıp yapmadığı yarın belli olacak.

- Ridley Scott'ın yeni filmi Body of Lies'ın başrollerinde Leonardo DiCaprio ve Russel Crowe var. Film Ortadoğu'da geçen bir casusluk hikayesi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement