Kısa Kısa....

- Wachowski Kardeşler, Keanu Reeves ile bir kez daha bir araya gelip "Plastic Man"i çekmeyi planlıyor. Bu gidişle dünya üzerinde filmi olmayan süper kahraman kalmayacak.

- Roland Emmerich dünyayı patlatıp durmaktan sıkılmamışa benziyor. Sırada Maya takvimine göre kıyamet yılı olan "2012"nin filmi var. Bu projede de yine 200 milyon dolarlık bir bütçe ve Woody Harrelson, Danny Glover, John Cusack ve Amanda Peet gibi oyuncular var.

- The Illusionist ile dikkatleri çeken Neil Burger'ın yeni filmi Irak savaşı hakkında. Burger, savaştan dönen üç askerin yaşadıkları psikolojik etkileri anlatıyor. "The Lucky Ones" isimli filmde başrollerde Rachel McAdams, Tim Robbins ve Michael Peña var.

- Spike Jonze'un "Where The Wild Things Are"ın vizyon tarihi ileri atılmaya devam ediyor. Warner Bros filmi 2009 takvimine de almadı.

- Spike Jonze gibi bir diğer bağımsız auteur Todd Solonz da yeni filmi konusunda sorunlar yaşıyor. "Life During Wartime", gerekli bütçe sağlanamadığı için bir türlü çekilemiyor.

- "Me and You and Everyone We Know" ile kalplerimizi fetheden yönetmen ve performans sanatçısı Miranda July yeni filmi Satisfaction'ın çekimlerine bu sonbaharda başlıyor.

- Jane Campion'ın yeni projesi "Bright Star"ın ise 2009 ilkbaharında vizyona girmesi bekleniyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement