Bir Phoenix-Affleck Ortak Yapımı

Joaquin Phoenix, aktörlüğü bırakıp, "rap" söyleyeceğim dediğinde herkes ilk şoku yaşadı. Ardından bir karışlık sakallarla insanların karşısına çıktı, garip hareketler yaptı, gazetecilerle kavga etti, David Letterman'a çıkıp berbat bir sesle şarkı söylemeye çalışınca herkes aynı soruyu tekrarladı: Şaka mı bu?

Phoenix, yeni kariyerini devam ettirmek için çeşitli kulüplerde şarkı söyledi, seyircilerle kavga etti, yeteneksiz olduğunu kendi de anlayınca çok da ısrar etmedi. Bu arada tüm bu olayların kankası Casey Affleck tarafından kameraya alındığı dedikoduları da kulaktan kulağa yayılıyordu.

Olay unutulup, insanlar Joaquin Phoenix'i yeniden etrafta sakalsız ve "efendi" haliyle görmeye başlayınca durumdan şüphelenenlerin sayısı da arttı. Son gelen haberler, yaşananların düzmece olduğu, Casey Affleck'in Phoenix'i farklı bir deneye ikna ettiği ve birlikte uyguladıkları yönünde...

Affleck'in tüm yaşananları kaydedip ortaya çıkardığı belgeseli için şu anda dağıtımcılara izlettiği artık gizlenmeyen bir gerçek.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

kremkaramel dedi ki…
yazıktır günahtır abü kobay olarak kullananlara, insanlıktan çıkmış:))biz onu gladyatörde kral olarak eyvallah abü kralımızsını diye bağrımıza basmış idik:(

Ad Code

Responsive Advertisement