Scorsese ve De Niro: Yavaş Ama Özenli

Martin Scorsese ve Robert De Niro birlikte pek çok başyapıtı ortaya çıkaran, yeniden birlikte çalışmaları sabırsızlıkla beklenen ama bir türlü buna fırsat bulamayan bir ikili.
Geçtiğimiz haftalarda, çok satan mafya romanı "I Heard You Paint Houses"ı "The Irishman" ismiyle sinemaya aktaracakları duyurulduğunda tüm sinemaseverler heyecanlandı. Ancak her ikisi de "Daha önce bitirmemiz gereken işler var" diyerek filmin 2013'ten önce yayında olmayacağını belirttiler.
Scorsese ve De Niro her ne kadar filmin ertelendiğini söyleseler de her açıklamalarında "The Irishman"le ilgili mutlaka konuşuyorlar. Röportajlardaki ayrıntılardan anlaşılan, ikilinin yavaş ve özenli bir şekilde filme hazırlandığı...
De Niro MTV'ye verdiği son röportajda "Senaryoyu Steve Zallian yazdı ama şu anda Eric Roth'un (Forrest Gump, Munich, Benjamin Button) ellerinde... Eric'in farklı bir fikri var. Senaryoyu, filmi, yönetmen oyuncu ilişkisini Fellini'nin 8 1/2'u gibi ele almak istiyor. Bu fikir üzerinde konuşuyoruz" sözleriyle başka filmler çevirseler de genel olarak bu proje üzerinde çalıştıklarını ortaya çıkardı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement