Kötü Fikirler...

ROBIN HOOD,2,3,4: Anlaşıldığı kadarıyla Ridley Scott, şu anda post prodüksiyonu bitmek üzere olan Robin Hood'u bir seri olarak ele almış. Hikaye 2,3 ve belki de 4. bölümüyle devam edecekmiş. Herkesin sonunu bildiği bir hikayeyi 4 ayrı film yapmak çok riskli ve zor bir iş.

CHEECH AND CHONG IS BACK: Tarihin ilk ve en etkili "stoner" komedisi Cheech and Chong 32 yıl sonra geri dönmeye hazırlanıyormuş. O zamanın ruhuyla birlikte değeri anlaşılan bir filmdi. Kötü bir fikir olduğu çok bariz.

BUTCH CASSIDY AND THE SUNDANCE KID 2: Olabilecek en kötü fikir bu herhalde. Sessiz sedasız çekimleri bile başlayan filmin hikayesi maalesef şöyle: İlk filmdeki sonu belirsiz çatışmadan sadece Butch Cassidy sağ kurtulur, 15 yıl saklanır. Bir madeni soyan meksikalı bir mühendisle Bolivya'dan ABD'ye dönmeye çalışır. Butch Cassidy'yi Sam Shepard, mühendisi ise Eduardo Noriega oynayacakmış.

PAPRIKA: Satoshi Kon'un muhteşem animesi "Paprika" maalesef Wolfgang Petersen'in ellerinde yeniden hayat bulacak. Hayatında tek elle tutulur işi Troy olan bir yönetmenin girişmemesi gereken bir proje...

BLEACH: Akira, Ghost in the Shell, Cowboy Bebop ve Paprika gibi Bleach de Hollywood yapımcılarının ağzını sulandıran bir anime... Warner Bros, film haklarını satın aldığı manga için yönetmen arıyormuş. Söyleyebileceğimiz tekşey var: "Japonları Rahat Bırakın!!"

KURT COBAIN BIOPIC'İ: Oren Moverman'ın Kurt Cobain'in hayatını filme aldığını duyunca sevinmiştik ama Courtney Love faktörünü unutmuşuz. Love, geçtiğimiz hafta önce Robert Pattinson'ın filmde oynayacağını iddia etti. Ardından Ryan Gosling ve James McAvoy'u tercih edeceğini belirtti. Kısacası işin cılkı daha başlamadan çıktı.

TAXI DRIVER 2: Şubat ayında Lars von Trier'in ismi geçen Taxi Driver'ın devam filmiyle ilgili hala haberler geliyor. Anlaşılan devam bölümünün gerçekleşmesini en çok isteyen isim Robert De Niro'ymuş. Neyse ki şimdilik kimse bu filmi ele almaya yanaşmıyor.

THE LAST BEAT: Jim Morrison'ın ABD'yi terk ettikten sonra Paris'te ölmeden önce geçirdiği 2 yılı anlatan bir film ancak çok çok iyi bir yönetmenin elinden çıkarsa dikkatimizi çekebilir. Ancak maalesef bu zorlu işe Robert Saitzyk girişmiş durumda.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement