Kısa Kısa... Çizgi Film ve Çizgi Roman Uyarlamaları...

MARVIN THE MARTIAN: Garip şapkası ve güçlü silahları ile dünyayı yok etmeye çalışan ama bir türlü başarılı olamayan marslı Marvin'in de Warner Bros tarafından sinemaya aktarılması bekleniyor. Filmde Marvin'i Mike Myers seslendirecek.

HAWKMAN: Özel metal kanatları ile uçmayı başaran ve aslen bir arkeolojist olan DC Comics kahramanı da Warner Brothers tarafından sinemaya aktarılacak çizgi romanlar arasında. İlk sayısı 1940'ta yayınlanan Hawkman, uçabilen Indiana Jones olarak anılıyordu.

DISNEY TIRSTI: Disney'in, bir Philip K.Dick öyküsü olan "King of the Elves"i sinemaya aktaracağını duyurunca "Hangi dağda kurt öldü?" demiştik. Şüphelerimiz haklı çıktı ve Disney anti-ırkçı mesajlar da içeren filmden vazgeçti.

THE FORGOTTEN: Sizi tanıyan, gören ve bilen İnsanların aklına girip, kendinizi tamamen unutturmayı başarabilseniz neler yapardınız? Bu ilginç konsepte sahip The Forgotten isimli çizgi roman da The Core ve Catwoman'la pek başarılı olamayan ekip tarafından sinemaya aktarılıyor.

PETER JACKSON'DAN STEAMPUNK: The Lovely Bones ile hayal kırıklığı yaşayan Peter Jackson, steampunk çizgi romanı Mortal Engines'in haklarını satın almış ve film için projelendiriyormuş. Mortal Engines, nükleer savaşla yerle bir olan dünyada, yolculuk edebilen şehirlerin hikayesini anlatıyor.
NIGHT AND THE FOG: Valkryie'ın prodüktörü Gil Adler, bağımsız çizgi romanlardan Night and Fog'un peşinde... Çizgi roman, içine aldığı herkesi canavarlara dönüştüren bir sis kütlesinin hikayesi...

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement