Kısa Kısa...

WAYNE WANG'DEN DÖNEM FİLMİ: Wayne Wang'in yeni filmi "Snow Flower and Secret Fan" 1800'lerde Çin'de yaşanan bir aile dramını sinemaya taşıyacak. Filmin başrolünde Zhang Ziyi yer alacak.
YENİ BOND 2013'TE: 23. James Bond filmi için çalışmalar başladı. Daniel Craig yine Bond'u oynamak için teklif aldığını ve çekimlerin gelecek yılın sonunda başlayacağını açıkladı. Filmin 2013'te gösterimde olması bekleniyor.
SODERBERGH YİNE "BIRAKIYORUM" DEDİ: Son dönemde birçok kez "Sinemayı bırakıyorum" deyip, sonra yeni filmlerle karşımıza çıkan Steven Soderbergh "Bu iş genç insanların mesleği. Yaşlandığımda hala yönetmen olmak istemiyorum" diyerek bir kez daha sinemayı bırakacağını açıkladı. Demek ki, yakında yeni filmini açıklayacak...
THEROUX GİTAR ÇALIYOR GİBİ YAPACAK: Oyuncu, yönetmen, senarist, prodüktör Justin Theroux, Iron Man 2 ve Tropic Thunder'ın senaryolarını bitirdikten sonra ne üzerinde çalıştığını açıkladı. Justin Theroux prodüktörlüğünü yapacağı "Air Guitar" isimli filmde, gitar çalar gibi yapanları ekranlara taşıyacak.
PAWLIKOWSKI PES ETMİYOR: My Summer of Love'dan sonra Miramax'tan "Young Stalin" için ödenek alan ancak yaşadığı anlaşmazlıkların ardından filmi yarım bırakmak zorunda kalan Pawel Pawlikowski, Sisters of Mercy isimli yeni filmi için kolları sıvadı. Film, Polonya'da 1968'de faaliyetlerini gizlice yürüten bir rahibenin hikayesini anlatıyor.
OYUN YOK: Sherry Horman'ın yönettiği, atalarını öğrenmek için İsrail'e giden ama burada Filistin kökenli olduğunu anlayan bir musevi kızın hikayesini anlatan "The No Game"de başrolü Olivia Thirlby oynayacak.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Adsız dedi ki…
Ben genellikle ama blogları sonrası yok blogunuza, şaşırtıcı çalışmak beni zorladı .. güzel ...

Ad Code

Responsive Advertisement