Gereksiz Filmler Furyası...


Sinema dünyasında son dönemde bir gereksiz filmler furyası ile karşı karşıyayız... Aşağıdaki listedeki birçok film iyi gişe yapacaktır büyük bir ihtimalle... Ancak yeni ve iyi fikirler bulunacağına ve bunlara yatırım yapılacağına bu filmlerin çekilmesi çok büyük haksızlık...
RAMBO 5 ve ROCKY 7: Sylvester Stallone ölene kadar Rambo ve Rocky filmi çekmeye devam edecek anlaşılan... Dayak atıp yemekten ve adam öldürmekten bıkmayan aktör-yönetmen, Rambo 5 ve Rocky 7'nin hazırlıklarına başladığını açıkladı.
FINDIKKIRAN: Robert Zemeckis, 3D CGI filmlerine Fındıkkıran'ı ekliyor. Sıranın artık bale veya opera eserlerine gelmesi düşündürücü...
ROGER RABBIT 2: Robert Zemeckis'in hazırlıklarına başladığını açıkladığı bir diğer film ise Roger Rabbit. Her ne kadar orijinal filmi çok iyi olsa da devam filminin ne kadar anlamlı olduğu tartışılır.
BATTLESHIP: Amiral Battı olarak bildiğimiz masa oyunu da her ne hikmetse film oluyor. Filmin basın bülteninde "alien" kelimesinin geçmesi, amiral battı oynayan insanların "ne uzaylısı" demesine yol açtı.
MONOPOLY: Amiral Battı gibi Monopoly de film oluyor. Yönetmen olarak Ridley Scott'ın isminin geçmesi herkesi şaşırttı.
RISK: Bir masa oyunu filmi daha... Aslında "Risk" isimli masaya oyunu temellerini sinema filmlerinden alıyor. Ama bu Sony'nin "Risk"i yeniden sinemaya aktarmasının iyi bir fikir olduğu anlamına gelmiyor.
FLOWERS OF ALGERNON: Her filminde kendini zor durumlardan kurtulan kahraman durumuna sokan Will Smith, bu sefer düşük IQ'sunu yükseltmek için büyük bir çaba içine giren bir zihinsel engelliyi oynayacak. Birçok dernek, filmin zihinsel engelli çocukların ailelerini boş ve temelsiz umutlara sürükleyeceği için tepki gösteriyor.
INDEPENDENCE DAY 2 ve 3: Roland Emmerich, 2012 ile patlattığı dünyayla uğraşmaya doymayacak gibi görünüyor... Emmerich, tarihin en çok hata ve komik ayrıntı barındıran ciddi filmi Independence Day için düğmeye bastı.
PREMIUM RUSH: David Koepp, bisikletli kuryeleri konu alan bir aksiyon filmi çekecek... Kolay gelsin diyebiliyoruz...
SHADY TALEZ: Eminem'in başrolünü oynadığı "Alacakaranlık Kuşağı" tipi kısa hikayelerden oluşan bir korku filmi mi? Geçiniz lütfen...
RZA'DAN KUNG FU FİLMLERİ: Üç-dört filmde oynayabilmiş bir hip-hop yıldızıysan ve "İlk yönetmenlik denemem de The Man with the Iron Fist'i yeniden çekeceğim diyorsan, projen
otomatikman "gereksiz filmler furyası" başlığında yer alacaktır.
SCREAM 4: Birincisini bile gereksiz bulduğum için dördüncüsü hakkında yazacak birşey bulamıyorum...

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement