Kısa Kısa...


TOURIST'TE DEĞİŞİKLİK: Daha önce Bharat Nalluri'nin yöneteceği ve Charlize Theron'un başrolü oynayacağını söylediğimiz The Tourist"i Florian von Donnersmack (Das Leben Der Anderen) yönetecek, Angelina Jolie başrolü oynayacak... Eh, iyi de olmuş...

RIDLEY SCOTT ve GUCCI: Angelina Jolie'nin dahil olduğu diğer bir proje ise Ridley Scott tarafından sinemaya aktarılacak ve Gucci ailesinin içindeki entrikaları aktaracak, henüz ismi belli olmayan bir senaryo.

ASANSÖRDE ŞEYTAN VAR: M. Night Shyamalan'ın yönetmenlikten vazgeçip prodüktör koltuğuna oturduğu yeni filmi "Devil"ın konusu belli oldu. John ve Drew Dowdle kardeşlerin yöneteceği filmin konusu asansörde tıkılıp kalan bir grup insanın hikayesi anlatılacak. Bu insanlardan birinin "şeytan" olması filmi biraz daha ilginç kılıyor haliyle.

SNIPES ve FERRARA BİR ARADA: Birçok başarılı rolüne rağmen unutulup gitmeye başlayan aktörlerden biri olan Wesley Snipes iyi film bulmakta zorlanıyordu. Snipes bu yüzden Abel Ferrara'nın yeni politik-aksiyon-gerilimim "Game of Death'te oynar mısın teklifinin üstüne atladı. Ferrara ve Snipes 1990'da King of New York'ta beraber çalışmışlardı.

YA MARCO POLO, YA DA SAMOURAI: Movieline.com'a röportaj veren John Woo, önünde iki büyük proje olduğunu açıkladı. Woo, ya Jean-Pierre Melville'in Le Samourai'ını yeniden çekeceğini, ya da Marco Polo'nun hayatını anlatan epik bir filme başlayacağını belirtti.

MY FAIR KEIRA: Keira Knightley, ingiliz Joe Wright'ın yöneteceği "My Fair Lady"nin yeniden çevriminde başrolü oynayacak.

YABANCI DALGALAR: Pirates of The Caribbean'ın dördüncü bölümünün "On Stranger Tides" ismini taşıyacağı açıklandıktan sonra aynı adlı bir "korsan hikayeleri kitabının olduğunun ortaya çıkmasıyla yaşanan kriz çözüldü. Disney yetkilileri senaryonun Tim Powers'ın yazdığı kitapla alakasının olmadığını belirttiler ama isim için telif ödeneceğini söylediler.

PRYOR'I WAYANS OYNAYACAK: Adam Sandler'ın prodüktörlüğünde çekilecek olan Richard Pryor biopik'i "It is something I said with"te Pryor'ı Eddie Murphy'nin oynayacağı iddia ediliyordu. Geçtiğimiz hafta içinde bu role Marlon Wayans'ın uygun görüldüğü açıklandı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement