Kısa Kısa...

- REBECA HALL "AFTER A-E"DE: Yeni Richard Linklater filmi "After A-E" romancı Emma Forrest'in Colin Farrell kendisini terk edince üç gün içinde yazdığı bir romana dayanıyor. Filmin kadrosuna Rebeca Hall da dahil oldu.

- EASTWOOD, DAMON'DAN VAZGEÇMİYOR: Clint Eastwood, bu yıl gösterime girecek ve oscar adaylarından biri olması beklenen Invictus'ta Matt Damon'ı oynatmıştı. Efsane aktör-yönetmen bir sonraki doğaüstü-gerilim filmi Hereafter'da da başrolü Damon'a verdi.

- KRAL İNSAN PAUL GIAMATTI: Paul Giamatti, 13.yüzyıl İngiltere'sinde geçen bir şövalye hikayesini anlatan Ironclad'da kötü kral John'u oynayacak.

- ROMAIN DURIS PSİKOPAT AVUKAT: Her yıl 4-5 filmde yer almaya başlayan Romain Duris, Eric Lartigau'nun "L'Homme qui voulait vivre sa vie"sinde de yer almayı kabul etti. Duris, art arda cinayetler işleyen psikopat bir avukatı oynayacak.

- FREARS, FEMİNİST SULARDA: İngiliz yönetmen Stephen Frears, Posy Simmonds'un feminist çizgi romanı "Tamara Drewe"u sinemaya aktaracak. Frears, çekimlere bu hafta başladı.

- KIM JI WOON VE MAX: Geçtiğimiz yıl The Good, The Bad and the Weird ile takdirlerimizi toplayan güney koreli Kim Ji Woon, Claude Sautet'nin 1971 tarihli Max et les Ferrailleurs'unun yeniden çekimi için çalışmalara başladı.

- REICHARDT WESTERN ÇEKECEK: "Wendy & Lucy" ve "Old Joy" gibi iki başarılı filmiyle tanınmaya ve bir hayran kitlesi edinmeye başlayan Kelly Reichardt yeni filmi için çalışmalara başladı. Reichardt'ın "minimalist bir western" çekeceği konuşuluyor.
- ALMADA, BÜYÜK-BÜYÜKBABASINI ANLATIYOR: Meksika'nın başarılı belgeselcilerinden Natalia Almada büyükbabasını anlatan bir belgesel hazırladı. Almada'nın büyük-büyükbabası alalade bir kişilik değil. General Plutarco Elias Calles, kısaca "El General", 1924'ten 1936'ya kadar Meksika'yı yönetti ve kimileri tarafından "Büyük Şef" kimilerine göre de "El Quema Curas" (Papazları Yakan Adam) olarak anıldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement