Kısa Kısa...

- GREGOR ve GREEN'DEN ROMANTİK KIYAMET: Eva Green ve Ewan McGregor, David McKenzie'nin "Last Word"ünde oynamayı kabul ettiler. İkili dünyanın son günlerinde aşk yaşayan bir çifti canlandıracak.

- GUS VAN SANT'TAN RESTLESS: Gus van Sant, Jason Lew'in yazdığı ve konusu sır gibi saklanan "Restless" isimli bir proje ile ilgileniyormuş. Filmi Ron Howard ve senarist Jason Lew'in okul arkadaşı, Howard'ın kızı Bryce Dallas Howard da destekliyormuş.

- ROB ZOMBIE BLOB'UN PEŞİNDE: Rob Zombie, art arda eski versiyonlarına saygı duruşu niteliğindeki yeniden çevrimlere imza atıyor. Halloween'den sonra sıra "The Blob"a geldi. Zombie "Yeşil bir jölenin seni kovalıyor olması her şeyden daha korkutucu" sözleriyle filmi nasıl gördüğünü açıkladı.

- YENİ BATMAN TAMAMEN I-MAX FORMATINDA: Christopher Nolan, Dark Night'ın başarısının ardından yeni Batman'in de en az muadili kadar başarılı olması için çalışıyor. Nolan, stüdyo yöneticilerine yeni filmi tamamen I-Max formatında çekmeyi önermiş.

- HARDWICKE'DEN HAML3T: Twilight ile büyük gişe başarısı yakalayan Catherine Hardwicke, Hamlet'in postmodern bir versiyonu için çalışıyor. Hardwicke ilk olarak Emile Hirsch'i filmde yer almaya ikna etmiş.

- ANGELINA JOLIE YİNE WANTED: Timur Bekmambetov, ilk filmde başından vurulup ölmesine rağmen Angeline Jolie'yi ikinci filmde de oynatacak. Aslında kurşunların falso aldığı bir filmde garip karşılanmayacak bir durum.

- LOBO RITCHIE: Guy Ritchie, Marvel'in nihilistik ve vahşi karakterlerinden Lobo'yu beyaz perdeye aktarmak için anlaşmaya vardı. Film Ritchie'nin ilk süper-kahraman filmi olacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement