Kısa Kısa... (Yeni Projeler)


KATE WINSLET HBO'DA: Kate Winslet, bir HBO mini serisinde oynamayı kabul etti. Todd Haynes'in yönettiği dizi 1945 yılında başrol oyuncusu Joan Crawford'a Oscar kazandıran "Mildred Pierce'ın yeniden çevrimi olacak.

BİR BOKS FİLMİ DAHA: Million Dollar Baby'nin uyarlandığı romanı yazan F.X.Toole'un bir başka boks romanı daha sinemaya uyarlanıyor. Filmin ismi ve yönetmeni belli olmasa da başrol oyuncusu belli: Billy Bob Thornton.

DÖRDÜNCÜ BÖLÜMLER HAZIR: Hem Spiderman, hem Pirates of the Caribbean, hem de Bourne için dördüncü bölümler hazırlanıyor. Üç filmin de senaryosu, oyuncu kadroları ve yönetmenleri hazır, çekim tarihlerini bekliyorlar.

REDFORD'DAN YENİ FİLM: 72 yaşına merdiven dayayan Robert Redford, Abraham Lincoln suikastının ele alınacağı The Conspirator için hazırlıklarını tamamladı. Redford, filmi büyük şirketlerle değil, bağımsız yapımcılarla çekeceğini belirtti.

NICHOLS'TAN HIGHSMITH UYARLAMASI: Patricia Highsmith'in 1957 tarihli romanı "Deep Water" Mike Nichols tarafından sinemaya aktarılacak. Nichols'ın The Graduate, Catch-22, Primary Colors, Closer gibi kült filmlerdeki başarısını tekrarlayacağına şüphemiz yok.

GUY RITCHIE'NİN YENİ PROJESİ: Guy Ritchie'nin Sherlock Holmes'tan sonraki yeni filmi "Sgt.Rock" olacak. Ritchie, batıda büyük bir hayran kitlesi bulunan çezgi roman için 2010'un ocak ayında çalışmalara başlayacağını söyledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement