Kısa Kısa... (Hollywood)


- EN ROMANTİK ROMANTİK KOMEDİ: Gelecek yıl sevgililer gününde gösterime girecek olan "Valentine's Day" isimli filmin kadrosu, yapımcıların "Bu film en romantik romantik komedi olacak" iddiasını yansıtıyor. Filmde Jamie Foxx, Queen Latifah, Carter Jenkins, Taylor Swift, Taylor Lautner, Julia Roberts, Anne Hathaway, Jessica Alba, Jessica Biel, Jennifer Garner, Shirley MacLaine, Bradley Cooper, Ashton Kutcher, Topher Grace, Emma Roberts, Hector Elizondo, Patrick Dempsey ve Eric Dane var...

- MARC WEBB'DEN MÜZİKAL: 500 Days of Summer'la büyük beğeni ve ilgi toplayan Marc Webb, Universal'in "Jesus Christ Superstar"ı yeniden çekme teklifini kabul etti ve hazırlıklara başladı.

- VERBINSKI ARTIK KORSAN DEĞİL: Pirates of the Caribbean'ın dördüncü bölümü için hazırlıklar sürerken filmi Gore Verbinski'nin çekmeyeceği kesinleşti. Disney bu zor görevi Rob Marshall'a verdi.

- VIGALANDO ve GANGLAND: İlk önce 7:35 In the Morning isimli kısa filmiyle dikkatimizi çeken, ardından Timecrimes ile uluslararası başarı yakalayan Nacho Vigalondo, aynı isimli oyundan uyarlanacak olan Gangland'i çekecek.

- APATOW KLANI BÜYÜYOR: Judd Apatow, iki bağımsız yönetmene kendi komedilerini çekme şansı tanıyacak. Once ile dikkatimizi çeken irlandalı John Carney ve Boys Don't Cry'ın yönetmeni Kimberly Peirce Apatow senaryolarını filme aktaracak.

- ICE AGE'TEN REKOR: Ice Age üçüncü bölümüyle tarihin en çok seyredilen animasyon filmi ünvanını aldı. Finding Nemo'nun 525 milyon dolarlık hasılatını geçen Ice Age 3, 600 milyon dolara doğru yürümeyi sürdürüyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement