Kısa Kısa...

- Toby Maguire ve Elizabeth Banks, kara bağımsız komedi The Details'te bir araya geliyor. İkili, arka bahçelerini istila eden rakunları nasıl öldürecekleri konusunda çatışan bir çifti anlatıyor.
- Şirinler film oluyor. Filmi daha önce Scooby-Do'yu da çeken Raja Gosnell yönetecek.
- İkinci Dünya Savaşı pilotlarını anlatan filmler kervanına John Woo'da dahil oldu. Woo, Çin'de çekeceği film için 161 milyon dolarlık kaynak buldu.

- Komedi dizilerinden filmlere başarılı bir yatay geçiş yapan Ryan Reynolds, "Buried" isimli filmde, Irak'ta bir tabutun içine gömülen kamyon sürücüsünü oynayacak. Bütün film tek bir oyuncuyu devamlı izleyeceğiz.
- Russell Crowe, kariyerinin ve son yılların en iyi filmlerinden biri olan Master and Commander'ın devam filminde de oynamaya karar verdi. İlk film Patrick O'Brian'ın 20 romanlık serisinin 11.sinden uyarlanmıştı. Kısacası bol bol devam filmi çekilme şansı var.


- Kevin Smith, yeni komedisi A Couple of Dicks'e Michelle Trachtenberg'i de dahil etti. Trachtenberg'in küçüklüğünü Nickelodeon ilk yayınlanmaya başladığında gösterilen Pete and Pete dizisinden hatırlayabilirsiniz.
- Guillermo Del Toro'nun Hobbit projesi J.R.Tolkien'ın ailesinin açtığı mahkemeler nedeniyle iptal olmak üzere. Tolkien ailesi, daha Lord of The Rings serisinin parasını alamadıkları için Hobbit'in de yapımcısı olan New Line Cinema'yı mahkemeye verdi.
- Nicholas Cage, tarihin en kötü filmlerinden biri olarak gösterilen "Ghost Rider"ı bir kez daha çekmeye karar verdi. Bu adamın Coppola'nın akrabası olduğuna inanmak her geçen gün zorlaşıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement