Kısa Kısa...



DAS EXPERIMENT YENİDEN ÇEKİLİYOR: Oliver Hirschbiegel'in çok başarılı psikolojik gerilim filmi Das Experiment yeniden çekiliyor. Henüz yönetmeni belli olmayan film için Adrien Brody, Forest Whitaker ve Elijah Wood ile anlaşmaya varıldı...

SHYAMALAN SANAL ALEMDE: Yönetmen M. Night Shyamalan'ın internet sitesi açıldı. İçinde dolaşabileceğiniz siteye http://www.mnightshyamalan.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

MONEYBALL ÖLDÜ: Steven Soderbergh'in yeni filmi Moneyball, bir hafta içinde tüm stüdyolar desteğini çekince, çekimlerine 3 gün kala "öldü"... Haber siteleri "60 milyon dolara mal olacak bir film ve konusu beyzbol istatistikleri... Film zaten ölü doğmuştu...." yorumunu yapıyorlar.


DEL TORO SOMEWHERE'DE KONUK OYUNCU: Ayrıntılarını sizlere daha önce duyurduğumuz Sofia Coppola'nın yeni filmi "Somewhere"de Benicio Del Toro'nun başrolü oynayacağı iddiaları kısa sürede yalanlandı... Del Toro filmde, cameo olarak nitelenen "konuk oyuncu" statüsünde yer alacak.
INDIANA JONES 5: Spielberg, Indiana Jones'u suyunun suyu çıkana kadar sömürecek sanırız. Serinin beşinci filmi büyük muhalefete rağmen 2011'de vizyonda olacak.
TRANSFORMERS RAKAMLARI: Sizleri ne kadar alakadar eder bilemiyorum ama Transformers 2'den ilginç rakamlar paylaşalım:
TF1'de film hazırlanırken 20 terabyte yer kaplamış. TF2'de bu rakam 145 terabyte'a çıkmış.Eğer filmin görüntüleri normal bir ev PC'sinde render edilmeye çalışılsaymış, işlem 16 bin yıl devam edermiş.Daha önce 14 olan maket robot sayısı bu filmde 46'ya çıkmış. Bu maketler için kullanılan parçalar uç uca dizilse California'yı baştan sona kesermiş. Vesaire, Vesaire...

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement