Kısa Kısa...


Jean Reno ve Melanie Laurent, bir İkinci Dünya Savaşı filminde bir araya geliyorlar. Roselyne Bosch'un yönettiği ve henüz ismi belli olmayan film, Paris'te bir gecede tutuklanan ve toplama kamplarına gönderilen 13 bin musevinin yaşadıklarını anlatacak.

Vanessa Redgrave, Gael Garcia Bernal, Amanda Seyfried ve Franco Nero ile birlikte "Letters to Juliet" isimli bir romantik dramada oynamayı kabul etti.

Bize göre son yılların en iyi indie filmi Thumbsucker'ın yönetmeni Mike Mills, devam filmi için kollarını sıvadı. 2005'ten bu yana yeni bir eserini beklediğimiz Mills, Ewan McGregor'a hazırlanması için senaryoyu yollamış...

Geçtiğimiz yıl Roma Film Festivali'nde gösterilen ancak bir türlü gösterime giremeyen Alessandro Capone'nin "Hidden Love" isimli filmi, Fransa'da büyük gişe başarısı yakaladı. Filmde Isabelle Huppert, kızıyla ciddi sorunlar yaşayan bir anneyi canlandırıyor.

Capturing The Freidmans isimli belgeseliyle tanıdığımız Andrew Jarecki, All Good Things isimli filminin çekimlerini büyük zorluklara rağmen tamamladı. Ryan Gosling ve Kirsten Dunst'ın oynadığı filmin temmuz ayında gösterime girmesi bekleniyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement