Kısa Kısa...

- Marisa Tomei ve Liv Tyler, Güney Koreli yönetmen Chul-soo Park'ın psikolojik gerilim filmi "10A/10B"de rol alacaklar. Film yine aynı yönetmenin 1995 yapımı "301/302" isimli filminin yeniden çevrimi olacak.

- Keanu Reeves'i özellikle bağımsız yönetmenlere verdiği önem ve farklı senaryolarda korkmadan yer alması nedeniyle severiz... Ama bu özellikleri neredeyse tüm film kariyerini tek bir yüz ifadesiyle geçirdiği gerçeğini değiştirmiyor. Reeves, değişik roller seçme konusundaki cesaretini biraz abarttı ve Dr.Jekyll ve Mr.Hyde'ın modern versiyonunda oynamaya karar verdi. Bronson'la kendisini kanıtlayan Nicolas Winding Refn'ın yöneteceği filmde Reeves'in tek yüz ifadesiyle hem Jekyll hem de Hyde'ı canlandırabileceğine pek inanmıyoruz.

- Pachydermata'da sizlere daha önce duyurduğumuz ama daha sonra bizim gibi stüdyoların da unuttuğu "The Wolf Man"in bu sonbaharda gösterime gireceği açıklandı. Benicio Del Toro, Hugo Weaving, Anthony Hopkins, Emily Blunt ve Geraldine Chaplin'i biraraya getiren filmin bazı sahnelerinin yönetmen joe Johnston tarafından yeniden çekildiği de iddia ediliyor.

- "Tyrannosaurus Rex" için iki yıldır çalışan ve kendi çizdiği posterlerle filmin ön tanıtımını da gerçekleştiren Rob Zombie, yaşadığı son finansal zorluklar nedeniyle projeyi iptal edebileceğini açıkladı. Zombie "Sinema ile uğraşma hevesim de kalmadı" diyerek geç başladığı kariyerini erken bitirebileceğini belitti...

- Somalili korsanların durmadan gemi kaçırmasını fırsat bilen Hollywood yaşanan olayları beyazperdeye taşımaya karar verdi. Samuel L. Jackson'ın başrolünü oynayacağı film, korsanlarla gemi sahipleri arasında arabuluculuk yapan Andrew Mwangura'nın gerçek yaşam öyküsünü anlatacak.

- Katie Holmes, Guillermo Del Toro'nun yazdığı ve prodüktörlüğünü yaptığı "Don't Be Afraid of the Dark"ta yeni taşındıkları evde kötü ruhlarla içli-dışlı olmak durumunda kalan genç bir kızı oynayacak.

- Japon balıkçıların yunusları nasıl katlettiğini anlatan ve Sundance'te büyük ilgi gören "The Cove" isimli belgesel, ABD'deki Japon lobisinin engellemeleri yüzünden gösterime giremiyor. Özellikle Sony'nin dağıtımcı ve salonlara baskı yaptığı iddia ediliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement