Kısa Kısa...


- Johnny Depp, Amber Heard, Richard Jenkins ve Giovanni Ribisi'nin yer alacağı açıklanan Hunter S.Thompson'ın efsane romanlarından "The Rum Diary"nin kadrosuna Prison Break'ten Amaury Nolasco da katıldı.

- Daha önce Ben Affleck, Tommy Lee Jones ve Kevin Costner'ın yer alacağı açıklanan Company Men'e iki oyuncu daha katıldı. United States of Tara'nın başarılı isimlerinden Rosemarie DeWitt ve deneyimli oyuncu Chris Cooper da John Well'in bağımsız filminde yer alacak.

- Meet The Parents ile başlayan "Flockers" furyası artık diziye döndü. Serinin üçüncü filmi Little Flockers'ta Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Teri Polo ve Blythe Danner yine rol alacak.

- George Clooney, Ewan McGregor, Jeff Bridges ve Robert Patrick'in yer aldığı "Men Who Stare At Goats"ın kadrosuna Kevin Spacey de katıldı.

- Michael Winterbottom'ın Casey Affleck, Kate Hudson ve Jessica Alba ile çekeceği The Killer Inside Me, bütçe yetersizliği nedeniyle iptal olmuştu. Film Kanadalı ik şirketin devreye girmesiyle hayata döndü. Çekimler bir ay içinde başlayacak.

- İsmiyle ve konusuyla dikkat çeken projelerden It's A Wonderful Afterlife'ta Jimi Mistry ve Zoe Wanamaker'dan sonra Sally Hawkins'in de yer alacağı açıklandı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement