Kısa Kısa...


- Liv Tyler, bağımsız bir film olan The Romantics'te oynayacak. Galt Niederhoffer tarafından yazılıp yönetilecek olan filmin çekimlerine yaz aylarında başlanacak.

- HBO "The Special Relationship" isimli bir filmle Bill Clinton ile Tony Blair arasındaki yakın ilişkiyi anlatacak. Clinton'ı Dennis Quaid, Tony Blair'i Michael Sheen oynayacak. Julianne Moore ise Hillary Clinton'ı canlandıracak. Frost/Nixon'ın yazarı Peter Morgan, projenin senarist ve yönetmeni.

- Hunter S.Thompson'ın The Rum Diary'sinin filme alındığını daha önce duyurmuştuk. Kadroya Johnny Depp'ten sonra Giovanni Ribisi de dahil edildi.

- Sean Penn'in Milk'ten sonraki ilk filmi 1993 tarihli italyan filmi La Scorta'nın yeniden çevrimi olacak. Yönetmenliğini Asger Leth'in yapacağı ve Cartel ismini taşıması beklenen film, mafyanın kaçırdığı oğlunu geri almaya çalışan bir babanın hikayesini anlatıyor. Orijinal filmdeki italyan mafyası, yeniden çevrimde Meksika kokain karteli olarak ele alınıyor.

- Cannes'da merakla beklenen filmlerden biri de Terrence Malick'in "The Tree Of Life"ı... Filmin görsel efektlerini Blade Runner, Close Encounters of the Third Kind, 2001 Space Odyssey'den tanıdığımız Douglas Trumbull'un yaptığını belirtirsek film sizin de ilginizi çekecektir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement