Kısa Kısa...


- Milla Jovovich'i daha uzun bir süre normal bir filmde göremeyeceğiz anlaşılan. Bilgisayar oyunlarından bozma filmlerin sevilen yıldızının yeni projesi bir seri cinayet filmi olan Mile Zero olacak.

- Hollywood, tamamen gereksiz yeniden çevrimlerini sürdürüyor. Bu seferki yeniden çevrim kurbanı, severek ve gülerek izlediğimiz "Death at a Funeral" oldu. Birilerinin aklına "Bu filmin Afro-Amerikan versiyonu iyi olur" gibi bir fikir gelmiş ve maalesef bu fikir hayata geçmiş. Filmde Chris Rock'ın yanısıra Loretta Devine, Ron Glass, Danny Glover, Regina Hall, Martin Lawrence, James Marsden, Tracy Morgan, Zoe Saldana ve Columbus Short da yer alacak.



- Hollywood'un ilginç senaryolar seçen ama genelde ortaya çıkan filmleri büyük eleştiriler alan prodüktör kardeşleri Weinstein'lar, geçtiğimiz yıl Cannes'da Paolo Coelho'nun Simyacı'sı üzerinde çalıştıklarını söylemişlerdi. Ama bunun yerine Coelho'nun bir diğer romanı "11 dakika" üzerinde karar kıldılar. Filmde Alice Braga, Vincent Cassel ve Mickey Rourke rol alacak.

- Afrika Oscar'ları olarak anılan "Golden Stallion" Etiyopya'da 1970 ve 80'lerde yaşanan iç karışıklıkları anlatan "Teza" adlı filmin oldu. Haile Gerima'nın yönettiği film diktatörlük ve iç savaşı anlatıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement