Kısa Kısa...

- Moğol ile büyük uluslararası başarı yakalayan Sergei Bodrov, Zack Snyder ile birlikte "The Last Photograph"ı çekecek. Senaryonun fikir babası Zack Snyder, filmin prodüktörü olarak görev yaparken 300'ün senaryo ekibinden Kurt Jonstad ise Snyder'ın fikrinin üzerine filmi kurdu.


- Snyder, Bodrov'a yardımcı olurken bir yandan da tümüyle bayan başrol oyuncularından oluşacak bir kadroyla "Sucker Punch" isimli film için çalışıyor. Akıl hastanesindeki bir kızın kaçma planlarını anlatan filmde Amanda Seyfried, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Evan Rachel Wood, ve Emma Stone yer alacak.


- Mad Max üçlemesini yaratıp sinema tarihinin en iyileri arasına giren ama ardından "Babe: Pig in the City" filmler çeken George Miller, Mad Max 4'ün animasyon olacağını açıkladı. Bütün önemli sinema bloglarının bu habere tepkisi aynı oldu: Tembel Herif!


- Boston'da geçen filmlerin değişmez oyuncusu Mark Wahlberg, yine Boston kentini kendine dekor olarak alan bir projede yer alıyor. "Prisoners" kızı kaçırılan bir adamın hikayesini anlatacak.


- Dark Knight'tan sonra ne yapacağı merakla beklenen Christopher Nolan, Inception isimli bir bilim-kurgu çekmeye karar verdi. Başrolde Leonardo DiCaprio yer alacak.


- Slumdog Millionaire'in çocuk yıldızları zor durumda. Azharuddin Mohammed Ismail'in ağır bir enfeksiyon geçirdiği ve ölümle pençeleştiği haberleri gelirken Küçük Latika'yı oynayan Rubiana Ali'nin ise ruhsal çöküntü içinde olduğu ve hala Oscar töreninde giydiği elbiseyi çıkartmadığı
belirtiliyor. Çocuklara söz verilen evlerin de henüz teslim edilmediği ortaya çıktı.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

moroccom dedi ki…
hindistan'da herşey bildiğimiz gibi hala...

Ad Code

Responsive Advertisement