İzlemeden Geçmeyin! To Wong Foo, Thanks For Everything!


Üç maço Hollywood süvarisinden drag queen olur mu diye sormayın, To Wong Foo, Thanks for Everything! Julie Newmar'ı izleyin! Film, öyle çok gizli mesajlar barindirip da alttan alta bir yerlere gönderme yapan komedilerden değil. Hatta oyuncularını çıkarsan, direkt !f'in Gökkuşağı Sineması'nda çerez haline gelebilicek bir hikaye örgüsü var.

Ancak Patrick Swayze, Wesley Snipes ve John Leguizamo gibi oynadıkları rollerde harcadıkları kurşun sayısını unutmuş, kasları ve acımasızlıklarıyla ün yapmış oyuncuları, gerçekten ateşli eşcinseller olarak izlemek bir hayli ilginç, komik ve eğlenceli geliyor insana. En azından Antik Yunan'dan beri bu böyle. Tabi biz buna alışmamışız.

Oynadığı tek rolle gıyabında cenaze namazı kılınanlar; "Her şeyi oynarım ama eşcinseli oynamam!" diyerek erkek adamlık kitabına bir çentik atabiliyorlar. Sadece tek çentik ama! Aslında atılan, çöpe giden bir kariyer olacakken burada el üstünde tutuluyorlar. Harika oyuncu, kral oyuncu sıfatlarıyla TV dizilerinde yıldız olmanın mutluluğuyla ve bir o kadar da gururuyla delikanlı delikanlı yaşayıp gidiyorlar. Bitti. Daha fazla bir şey yazmayacağım bu konu hakkında.

Neyse, siz bu 3 travestinin New York yolculuğunda yaşadıklarını izleyin. Hatta İzlemeden geçmeyin. Hatta kalabalık izleyerek filmin eğlencesini artırın. Benim için de yukarıda yazdığım son satırların kahramanlarının kulaklarını çınlatırsınız. Tamam, sustum... Chi-Chi'ye dikkat!

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement