Hollywood'dan Kısa Kısa...


*Quentin Tarantino Inglourios Basterds hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Filmde hikayenin odağında duran ismin Melanie Laurent’in canlandıracağı Shosanna olacağını belirtti. Tarantino dedikoduların aksine Sylvester Stallone’yi bu film için hiç düşünmediğini belirtti.

* Robert Redford, yıllar sonra yeniden kamera arkasına geçiyor. “The Company You Keep” isimli filmde ABD hükümetinin tüm kurumları tarafından kovalanan bir radikal aktivisti anlatacak. Çekimler Temmuz’da başlayacak.

* Son bir yıldaki gişe rakamlarına bakıldığında komedi filmleri öne çıkıyor. Columbia Pictures da kasasını doldurmak için Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider ve David Spade’i bir araya getirdi. İsmi ve hikayesi saklanan filmi Dennis Dugan yönetecek.

* Leonardo DiCaprio, James Bond’un yazarı Ian Fleming’i oynamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Kendine ait prodüksiyon şirketinin hazırlıklarını sürdürdüğü filmi kimin yöneteceğine de DiCaprio karar verecek. Ian Fleming, gerçek hayatta da yarattığı James Bond karakteri gibi bir ajandı.

* Ralph Fiennes ilk yönetmenlik denemesi için çok zor bir iş seçti. William Shakespeare’in Coriolanus’unu sinemaya aktaracak olan Fiennes, başrolü de kendisi oynayacak.

* Brad Pitt, spor dünyasının içindeki kirli ilişkileri anlatan bir filmde rol almayı kabul etti. Steven Soderbergh’in yönetmesi beklenen “Moneyball” isimli film, profesyonel beyzbola odaklanıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement