Kısa Kısa...


- Clint Eastwood yeni filmi "Gran Torino"da bir ırkçıyı oynayacak. Film, Kore Savaşı gazisi bir karakteri canlandıran Eastwood'un, ülkeye döndükten sonra yan dairesine bir koreli ailenin taşınmasıyla yaşananları anlatıyor.

- Empire, okurlarının oyları ve film eleştirmenlerinin görüşlerini birleştirerek en iyi 500 filmi sıraladı. Fena bir liste olmamış: http://www.empireonline.com/500/

-David Cronenberg, bir Robert Ludlum romanından uyarlanan "The Matarese Circle" isimli filmde başrol oynaması için Denzel Washington'a teklif götürdü. Film soğuk savaş döneminde CIA ve KGB arasındaki çekişmeyi ajanların gözünden anlatacak.

- İspanya hükümeti kriz falan dinlemedi ve sinemaya ayırdığı parayı %5 daha arttırdı. 2009'da 125 milyon euroluk vergiden muaf fon, İspanya sinemasının yükselen grafiğini devam ettirmek için harcanacak.
- Tokyo Film Festivali'nde verilen "Kurosawa hayat boyu başarı ödüllerinin bu yılki sahipleri Nikhita Mikhailov ve Chen Kaige oldu.

- Uzun süredir iyi bir filmini beklediğimiz Bruce Willis, yönetmenliği denemeye karar verdi. Willis "Three Stories about Joan" isimli filmde hem yönetmenlik yapacak, hem de başrolleri Owen Wilson ve Kieran Culkin'le paylaşacak.

- Keira Knightley de oyunculuğunu sevdiğimiz ama tek başına sürüklemeye çalıştığı filmlerine bir türlü ısınamadığımız isimlerden. Kendisini yeni filmi "Last Night"ta Eva Mendes, Sam Worthington ve Guillaume Canet ile birlikte bir kez daha seyretmeye çalışacağız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement