Kısa Kısa...

- Michael Moore, yeni filmi "Slacker Uprising"i ilk olarak internet üzerinden bedava yayınlayacak. Moore'un yeni belgeseli 2004 seçimlerinde oy vermeyen genç çoğunluğun görüşlerini anlatıyor. Filmi siz de indirmek istiyorsanız, 23 eylül'de http://www.slackeruprising.com/ 'u ziyaret edin.


- Spike Jonze'un bu haziranda gösterime girmesi beklenen "Where The Wild Things Are" isimli filminin yeni gösterim tarihi açıklandı. 2009, Ekim... Sanırız bu "film gösterime girmeyecek" ile eş anlamlı...

- Spider Man 4 yönetmen Sam Raimi ve Tobey Maguire'lı kadrosunu koruyarak çekilecek. Sony, 4 ile 5inci bölümlerin bir arada çekilmesini isterken senaryo ekibinin de kısa sürede kurulacağı belirtildi. Kirsten Dunst'ın da henüz kesinleşmese bile filmde yine rolünü koruması bekleniyor

- Tom Cruise, United Artists'in yeni projesi "The Monster of Florence"te yer alacak. Filmde anlatılacak olan italyan seri katil yedi genç çifti öldürmüştü.

- Matt Damon, Torso isimli yeni filminde, The Untouchables'ta Kevin Costner'ın canlandırdığı ünlü polis Eliot Ness'i oynayacak. Eliot Ness, Al Capone'yi hapse tıktıktan sonra "Torso Katili" diye adlandırılan bir katilin peşine düşmüştü.

- Gişede 500 milyon dolarlık geliri aşan Dark Night'ın, 530 milyon dolar civarında stop edeceği ve Titanic'in 600 milyon dolarlık gelirine ulaşamayacağı belirtiliyor. Bunun sebebi ise orta yaşlı kadınların Titanic'e gösterdiği ilgiyi Batman'e göstermemesi.

- Disaster Movie de, tarihteki tüm rekorları tersten kırarak imdb.com'da tarihin en kötü filmi sıralamasının bir numarasına yerleşti.

- DİKKAT SPOILER!!! David Fincher'ın "Zodiac" isimli filmine konu olan ve gerçek bir hikayeyi esas alan "Zodiac Katili" ile ilgili gerçek hayatta ilginç gelişmeler yaşanıyor. Filmde yakalanamayan katille ilgili FBI'ın önemli gelişmeler kaydettiği ve 60'larda yaşanan seri cinayetlerin çözülmek üzere olduğu belirtiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement