Kısa Kısa... (Yeni Projeler)...

- Claire Denis, Karim Dridi gibi ustaların yanında yetişen Alain Monne'nin "Percussions" isimli ilk filminde yine iki usta oyuncu Christophe Lambert ve Sophie Marceau'yu izleyebileceğiz.

- 2009'un en ilginç ve dikkat çekici filmlerinden biri "The Men Who Stare At Goats" olacak gibi. George Clooney, Ewan McGregor, Kevin Spacey ve Jeff Bridges'ı beraber izleyeceğimiz film Irak'ta geçiyor ve savaşın farklı yüzlerini gösteriyormuş.

- Küresel ısınma insanları nasıl etkiler? Delirirler mi? Bunu öğrenmek için insanları bir sauna kapatıp ısıtan bir profesörün hikayesini "The Steam Experiment" isimli filmde izleyeceğiz. Filmin başrollerinde Val Kilmer, Armand Assante, Megan Brown ve Eric Roberts var.

- Çocukluğumuzun robot kahramanı Voltran, yönetmen Max Makovski tarafından sinemaya aktarılacak. Makovski bütçe kısıntıları yüzünden senaryoda değişiklik yapmak zorunda kalmış.

-Wes Anderson'ın gelecek projelerinden birinin Patrice Lecont'un "Mon Meilleur Ami"sinin yeniden çevrimi olacağı kesinleşti. Film 2006'da Fransa'da büyük gişe başarısı yakalamıştı.

- Paris, J'etaime ve New York I Love You'yla başlayan "şehrimi çok seviyorum" serisi 2010'da Shangai ve 2011'de de Kudüs ile devam edecek.

- Steven Soderbergh'in Che'den sonra biografisi üstüne çalıştığı isim Amerikan eğlence endüstrisinin en eksantrik isimlerinden Liberace oluyor. Liberace'yi Michael Douglas'ın oynayacağı iddia ediliyor.
-Ünlü Beatnik Allen Ginsberg'in hayatını anlatan "Howl" isimli filmde başrolü yani Ginsberg'i James Franco oynayacak. Paul Rudd, Alan Alda, Mary Louise Parker, Jeff Daniels ve David Strathairn gibi usta oyuncular da kadroda olunca merakımız arttı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement