Kısa Kısa... (Fantastik Sinema)

(Toro ve Jackson... Hobbit'ler)

- Hobbit'i, Guillermo Del Toro'nun çekeceğini daha önceki haberlerimizde belirtmiştik. Peter Jackson'ın Frank Walsh ve Philippa Boyens'ın senaryo ekibinde yer alacağının açıklanması ise Orta Dünya'yı en iyi bilen ekibin bir araya geldiğine biz de emin olduk.
- Miyazaki'nin "Ponyo"su Japonya'da tüm rekorları alt üst etti. Sadece bir ayda 95 milyon dolar hasılat getiren yeni film 8.5 milyon insan tarafından izlendi. Uzmanlar Ponyo'nun tüm dünyada 25 milyon sinema izleyicisine ulaşan Spirited Away'i geçeceğini tahmin ediyorlar.
- Yeni bir çizgi roman uyarlaması daha. Mark Millar'ın "Kick Ass"inde başrollerden birinin de Nicholas Cage tarafından oynanacağı kesinleşti.
- Before Sunrise/Sunset, Waking Life ve A Scanner Darkly'nin yönetmeni Richard Linklater'ın yeni filmi Toronto Film Festivali'nde gösterime girecek. "Me and Orson Welles" isimli yapım 1937 yılında Orson Welles tarafından sahneye konulan Shakespeare oyunu "Julius Ceasar"da yaşananları anlatıyor.

-Superman geri dönüyor; ama bu sefer en baştan. Warner Bros yetkilileri şu ana kadar yapılan tüm Superman filmleri ve Smallville dizisi sayesinde süper kahramanın hayatının birbirine girdiğini ve yeni bir filmle taze bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini belirttiler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement