Spike Jonze'un Başı Dertte...

Spike Jonze, bir yıldır üzerinde çalıştığı "Where The Wild Things Are"dan ilk görüntüleri şubat ayı'nda yayınlamış ve Maurice Sendak'ın aynı isimli çocuk romanı'ndan uyarlanan film tüm sinema dünyasında büyük bir heyecan yaratmıştı. Sıradışı filmlerin yönetmeni Jonze'un çocuk edebiyatının en sıradışı romanlarından birini ele alması 2009'un son çeyreğinde vizyona girmesi beklenen filmin etkileyici havası daha ilk fotoğraflardan bile hissediliyordu.

Filmin ses cast'ında Forest Whitaker'in bulunması, oyuncular arasında ise Catherine Keener ve James Gandolfini'nin yer alması heyecanı büsbütün artırdı.

Ancak Spike Jonze'un başı yapımcı şirket Warner Bros'la dertte. Filmin izleyen Warner Bros yetkilileri bazı sahnelerin "küçüklere uygun bulmadığı" için atılmasını istemiş. Ve bu sahneler atınca filmin akışı bozulacağı için Spike Jonze gelecek temmuz'u "yeniden çekim"için geçirmek zorunda kalacak. Jonze'un bu karara sinirlendiği ancak çok sevdiği filmin bitirilmesi için Warner Bros'un zorlamalarını kabul ettiği belirtiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement