Aronofsky'den yine farklı bir proje...


Pi, Requiem For A Dream ve The Fountain, kolay kolay kimsenin çekmeye cesaret edemeyeceği senaryolardı. Üç ilginç projeyle sinema dünyasında kendisine farklı bir yer edinen Darren Aronofsky'nin yeni filmi, tüm diğer filmlerinden bambaşka özellikler taşıyor.

Aronofsky yeni filminde bir profesyonel güreşçinin hayatını anlatacak. Ülkemizde ismi "pankreas güreşi" olarak yerleşen spor dalı bilindiği gibi bir gösteri sporu. Ve gösteri sporu olmasına rağmen sakatlık oranı çok yüksek düzeyde. Ayrıca izleyicilerin gözüne girmek için kasları şişirmek durumunda kalan ve ilaç bağımlısı haline gelen sporcuların büyük bir bölümü kariyerlerinin ardından psikolojik rahatsızlıklarla yakalanıyor ve yüksek bir oranda intihara kalkışıyorlar.


Aronofsky'nin bu zorlu dünyayı Requiem For A Dream gibi ele alması ve farklı bir film ortaya çıkarması bekleniyor. Film için titiz bir cast çalışması gerçekleştiren Aronofsky'nin tercihi stüdyonun Nicholas Cage'de diretmesine rağmen Mickey Rourke olmuş. Mickey Rourke'un, Marisa Tomei ile başrolü paylaşacağı film için geçirdiği değişim muazzam.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement